Waarom heb ik een nieuwe website nodig?

Gepost op: 06/04/2016, Door: Christophe Roaen

Waarom heb ik een nieuwe website nodig?

 

Heel dikwijls hoor ik het argument van ondernemers “We hebben al een website” of “Ik heb al een Facebook-pagina” Waarom heb ik een nieuwe website nodig? Wel, om de volgende redenen…

Social media is geen website

Begrijp me niet verkeerd, social media is zeker een meerwaarde voor je website en je bedrijf. Je kan je fans entertainen en informeren maar belangrijker is dat je ze ook naar je website kan leiden. Of het nu gaat om een promotie of een gewoon blog-bericht, op je eigen website kan je veel beter volgen wat je bezoekers juist doen.

Meetbaar

Wat is het doel van je website? Bepaal vooraf wat je wil bereiken van je bezoekers. Je kan je doelen nadien perfect meten via Google Analytics en bijhouden of de doelen ook behaald worden. Indien dit niet zo is, kan je bijsturen op je website, inhoudelijk of technisch. Aanpassingen die de kwaliteit van je website zullen verbeteren.

Professioneler met een nieuwe website

De Gouden Gids is verleden tijd, 95% van de zoekopdrachten verlopen via Google. Er is anno 2016 een overaanbod aan informatie, alles is te vinden op het internet. Als jouw website voldoet aan de huidige technologieën, komt je onderneming nog professioneler over.

nieuwe website met responsive design

Meer dan zomaar een website

Je website is meer dan een gewone online aanwezigheid. Net zoals in een winkel, zullen je bezoekers snel weer weg zijn als je website niet netjes onderhouden is. Als een website niet meer technisch in orde is, (bijv. niet geschikt voor smartphone), of wanneer de inhoud achterhaald is (bijv. Eindejaars promotie die nog online staat in april) verlies je gegarandeerd  potentiële klanten. Je scoort gewoon beter op Google met een website die up-to-date is.

Dus zeker niet twijfelen, als je wilt winnen, dan moet je die oude website onder handen nemen.

Wil je meer informatie over hoe RedCherry kan helpen? Contacteer ons hier.

 

Interessant? Deel dan even dit artikel.