Nog geen website voor uw onderneming?

Gepost op: 11/03/2015, Door: Christophe Roaen

Nog geen website voor uw onderneming?

Nog niet overtuigd wat een website voor uw onderneming kan betekenen? Laten we eens kort overlopen.

Uw bedrijf komt nog professioneler over als u een website heeft.

Een bedrijf zonder telefoonnummer of duidelijk adres kan er ongeloofwaardig uitzien. Het wordt hoe langer hoe meer verwacht dat een bedrijf ook een website en een email adres heeft.

Een website voor uw onderneming is 24 uur per dag beschikbaar

Uw online aanwezigheid is constant, zonder kosten. Uw website maakt publiciteit terwijl u met belangrijke dingen bezig bent.

Potentiële klanten kunnen uw bedrijf online vinden

Nog niet zo lang geleden moesten klanten die op zoek waren naar uw product of dienst, uw bedrijf opzoeken in de Gouden Gids. Tegenwoordig, zoekt men via Google. Door niet online aanwezig te zijn zal deze klant u niet vinden

Internet-marketing is veel kostenefficienter

Advertenties in kranten en weekbladen, het is duur. Gelukkig is marketing op het internet veel goedkoper, sneller en doelgerichter.

U kan het bezoek op uw website gemakkelijk analyseren

Door gebruik te maken van analyse tools, kan u zien hoeveel bezoekers er zijn langsgeweest, hoeveel tijd ze hebben gespendeerd op uw website en welke pagina’s ze bekeken hebben.

Een website vergroot de reikwijdte van uw bedrijf

Als klein bedrijf, rekent u op mensen die voorbijkomen en mond-aan-mond reclame. Door gebruik te maken van het internet kunnen ook mensen die niet in de buurt van uw bedrijf wonen, uw bedrijf makkelijk vinden.

groter bereik met een website

Het is makkelijk en goedkoop om informatie over uw bedrijf op uw website aan te passen

Op een snelle manier kan u goedkoop informatie wijzigen op uw website. Als u een website heeft met een CMS systeem, dan kan u het zelf gratis doen.

Klantenservice kan via de website verlopen

Bespaar u tijd door veelvoorkomende vragen en hun antwoorden op uw website te plaatsen. U veschaft een heleboel nuttige informatie aan (potentiële) klanten.

Maak het gemakkelijk voor je klanten

Uw website is dag en nacht open, het is er nooit te druk, men moet niet zoeken naar parkeerplaats en men komt zo vaak terug als men wil.

Interessant? Deel dan even dit artikel.