Website nodig?

Zoals u ongetwijfeld weet, is internet dé plek waar nieuwe klanten uw onderneming vinden.
Tenminste … als u een overtuigende website online zet. Want die vergroot uw zichtbaarheid en verbetert uw klantencontact.
Daardoor garandeert uw nieuwe website méér omzet

Wat kan een website voor uw onderneming betekenen?

Potentiële klanten aantrekken via website

Potentiële klanten kunnen uw bedrijf online vinden

Nog niet zo lang geleden moesten klanten die op zoek waren naar uw product of dienst, uw bedrijf opzoeken in de Gouden Gids. Tegenwoordig, zoekt men via Google. Door niet online aanwezig te zijn zal deze klant u niet vinden.

 

Uw bedrijf komt nog professioneler over.

Een bedrijf zonder telefoonnummer of duidelijk adres kan er ongeloofwaardig uitzien. Het wordt hoe langer hoe meer verwacht dat een bedrijf ook een website en een email adres heeft. Klanten of potentiële klanten kunnen u niet allen gemakkelijk vinden maar ook contacteren. Meer en meer is de consument op zoek naar informatie online. Deze kansen kan u niet laten liggen.

 

internet marketing via website

Internet-marketing is veel kostenefficienter

Advertenties in kranten en weekbladen, het is duur. Gelukkig is marketing op het internet veel goedkoper, sneller en doelgerichter. U kan ook sneller inspelen op de nieuwe trends in marketing.

Een website voor uw onderneming is 24 uur per dag beschikbaar

Uw online aanwezigheid is constant. U maakt publiciteit terwijl u met belangrijke dingen bezig bent.

 

Netwerken via internet

Uw website vergroot de reikwijdte van uw bedrijf

Als klein bedrijf, rekent u op mensen die voorbijkomen en mond-aan-mond reclame. Door gebruik te maken van het internet kunnen ook mensen die niet in de buurt van uw bedrijf wonen, uw bedrijf makkelijk vinden.

 

online klanten service via uw website

Klantenservice kan via de website verlopen

Bespaar u tijd door veelvoorkomende vragen en hun antwoorden op uw website te plaatsen. U veschaft een heleboel nuttige informatie aan (potentiële) klanten

 

Overtuigd? Neem dan snel contact op. Voor we van start gaan, beginnen we een babbel en een koffie. We bekijken samen wat uw noden zijn en bepalen samen wat het doel is van uw online aanwezigheid.

We werken zo transparant mogelijk met een vaste prijsopgave. Geen onverwachte kosten. Uw weet op voorhand wat het kost.